Designa eget skal till din iPhone

Företaget Apple började sin verksamhet med att tillverka datorer för hemmabruk. Persondatorn Macintosh släpptes så tidigt som 1984 och blev en framgång. Sedan dess har företaget vuxit markant och tillverkar inte längre bara persondatorer, utan även mobiltelefoner, surfplattor och mycket mer.Den idag så populära mobiltelefonen iPhone lanserades av Apple i Sverige 2008. Sedan dess har flera nya versioner lanserats. Hösten 2014 lanserades iPhone 6 och idag ryktas det om att iPhone 7 kommer att släppas redan nästa år. Något som många av oss väntar på med spänning. Faktum är att iPhone är en älskvärd mobil som har många beundrare runt om i världen.

Därför älskar vi iPhone

Enligt Ny Teknik säger iPhoneanvändare bland annat att både livet och jobbet blir lättar med en iPhone. Mailen är lätt att läsa, man kan enkelt räkna om valuta och fylla telefonen med dokument. Andra påpekar även att den är väldigt användarvänlig, lättöverskådlig och snabb att använda. Det faktum att programvaran uppdateras automatiskt och att den är såpass enkel att starta upp från första början är bidragande faktorer till varför även många äldre personer föredrar iPhones framför andra märken. Någon support behövs inte.

Egendesignade skal

iPhonen har idag blivit en del av ägarens liv och många skulle inte klara sig en dag utan den. För den som vill göra sin iPhone lite mer personlig är det bästa tipset att skaffa ett snyggt skal eller fodral. Det hittar man t.ex. hos iPhonebutiken som har ett stort utbud av iPhone skal. Där kan man bland annat designa sitt eget mobilskal eller fodral till sin iPhone. Man får då själv välja bakgrundsfärg och text eller så kan man ladda upp en egen bild på t.ex. barnen, flickvännen/pojkvännen, husdjuret, favoritbandet eller vad man nu vill pryda sin telefon med.Dessa egendesignade skal och fodral passar utmärkt som present till någon som står en nära. Eller varför inte passa på att marknadsföra sitt eget företag genom att bära företagslogon på skalet?