Pryd ditt hem med bilder

Du kan göra ditt hem mer personligt genom att pryda ditt hem med tavlor. Genom att använda bilder – fotokonst, prints av målningar eller varför inte egna alster kan du göra ditt hem lite som en avspegling av allt du gillar och det som är du. För den som inte själv målar eller fotograferar finns det numer stort utbud i butiker eller online.

Färgskalor gör pricken över i

Det går både att välja motiv på tavlor och affisher efter egen smak,samt att matcha färgskalorna i de tavlor och motiv du väljer med färgerna på tapet, möbler eller textilier i ditt hem. Om du exempelvis har gråa och svarta möbler och kanske röda inredningsdetaljer i kuddar eller prydnadssaker så kan tavlorna gå i svartvit färgskala med någon tavla med rött i. Det bidrar till att förstärka helheten då färgerna matchas med de färger som redan finns.

Olika typer av bilder

Det finns möjlighet att rama in motiven med olika typer av ramar. Det går även att köpa dekorativ tejp att tejpa upp affisher med eller att köpa ramlister att fästa på ovan- och undersidan av en affisch. Det finns något för alla smaker och du kommer garanterat hitta något som passar just din smak. Du kan klicka dig vidare här för inspiration.