Marknadsför med spel

Kort, bräd och tärningsspel är något som alltid går hem, oavsett generation eller andra intressen. Det är just därför vi i denna artikeln tänker gå igenom spelrelaterade trycksaker som kan levla upp din marknadsföring.

Yatzy

Detta klassiska tärningsspel som är mycket älskat i Sverige tack vare dess lättransporterade format och enkla regeluppsättning kan vara den perfekta trycksaken om ni vill göra ett enkelt och billigt spel. Kostnaden blir i grunden inte högre än att trycka ett reklamblock. Det enda som tillkommer är inköpet av lite tärningar och möjligtvis paketering.

Kortlek

Att trycka upp kortlekar blir en lite mer avancerad affär men fortfarande enkelt om man arbetar med ett specialiserat tryckeri. Kortlekar är dessutom perfekta att använda i samband med egenanordnade events. Varför inte anordna en pokerturnering med företagets nya kortlekar? Det brukar alltid finnas någon eller några pokerhajar som inte har något emot att lära hur det fungerar till de som inte spelat tidigare. Det finns dessutom mycket information att ta del av online samt möjligheten att spela mot riktiga människor utan riktiga pengar.

Ett eget spel

Det både fräckaste och mest avancerade man kan göra i spelväg är självklart att göra ett helt eget spel. För att detta skall bli riktigt bra så krävs det att man hittar en speldesigner som kan sin sak. Även här är det enklast självklart att kontakta ett tryckeri som har gjort det förut och vet var kompetensen finns. När spelet är designat efter ert företag så kan det förmedla era värderingar på ett helt annat sätt än de tidigare alternativen. Nu är det inte bara hur spelet ser ut som har betydelse utan även vad spelarna kan och ska göra i spelet.