Passion för ordet

Att skriva är något som många tycker är roligt och brinner för. Det roliga med att just skriva är ju att man som bekant kan skriva på så många olika sätt och i en rad olika genrer, som till exempel poesi, bloggande, romaner och fackböcker med mera.

Poesi

Att skriva dikter kan som alla vet som någon gång försökt sig på denna konstform både vara lätt och svårt. Det som är spännande med att skriva poesi är att en dikt i princip kan se ut hursomhelst. En dikt kan vara alltifrån tre rader till flera sidor och vara både med och utan rim. Ett bra tips om man vill bli bättre på att skriva dikter är att läsa mycket annan poesi och låta känslan styra.

Blogga

Att skriva på en egen blogg är något som blivit oerhört populärt hos många. En blogg är ett alldeles utmärkt sätt för den som på ett enkelt sätt vill nå ut och låta andra läsa ens texter. Det viktigaste när man startar en blogg är att den handlar om något som man själv verkligen är intresserad av eftersom resultatet då ofta blir bättre.

Romaner

Att skriva en roman och få den publicerad är i princip alla författares stora dröm. Dock är det som bekant inte så lätt att få sin roman publicerad eftersom konkurrensen är stenhård och förlagen fullkomligt överöses med manuskript från aspirerande författare. För att bli publicerad krävs inte bara skicklighet utan även lite flyt, då det gäller att ens manuskript hamnar i rätt händer.